informatie van oude reünies

Uitnodiging Reünie 2022
Lieve Familie                                                                                                18-12-2021  

Een dikke week geleden heeft de eerste virtuele vergadering voor de komende familie reünie  plaatsgevonden . Het Team Bruist weer van ideeën maar het lijkt wel of de geschiedenis zich weer herhaald, want een week later was alles weer in totale Lock down .  Dat heeft ons doen besluiten om een belangrijke knoop door te hakken . Zoals bij iedereen hebben ook wij genoeg van alle beperkingen maar we WILLEN toch iets organiseren waarbij we elkaar weer echt in levende lijve kunnen ontmoeten . Vandaar dat we besloten hebben om dit jaar uit te gaan van een 1 dags event zonder overnachtingen ervoor of erna . Het zou dan van s’morgens (10) tot s’avonds (22 uur) buiten op het veld van het Rakkershol zijn . ( natuurlijk ervan uitgaande dat  de wettelijke beperkingen het toelaten . ) We hebben begin maart gekozen voor een volgende vergadering omdat we dan hopen dat er meer duidelijkheid is omtrent deze regels ook tov het Rakkershol .   Om toch een slag om de arm te houden willen we jullie wel vragen het hele Pinkster weekend in je agenda te reserveren . Hoe mooi zou het zijn als Rutte in zijn wekelijkse persconferentie zou melden : De regering Rutte  maakt een speciale uitzondering voor de “van den Ing reünie” Zodat deze toch kan  doorgaan in zijn originele vorm.
Dan gaat het team natuurlijk helemaal los .   Het superteam ofzo  

ekreet 2020.

Lieve familie,

Op verzoek is er een mail rond gegaan om toch in 2020 een Sekreet samen te stellen.
Dit verzoek is aan alle leden toegezonden en ook de leden aan de andere kant van de wereld.

Klik op de foto om doorverwezen te worden naar de Sekreet 2020. Zodra er een Sekreet binnen is wordt deze bijna direct via deze (klik op de foto) zichtbaar.
Laat mij wel even zoeken, ik moet namelijk een andere pagina openen.

Bericht Team 2020 i.v.m. Corona

Lieve familie,

Wellicht hebben jullie het gehoord; tot 1 juni mogen er geen groepsactiviteiten plaatsvinden! Daarom moeten wij als organiserend team de knoop definitief doorhakken en beslissen dat de familiereünie 2020 helaas niet door kan gaan.

We hebben hier geen keuze in maar het is met ieders welzijn in gedachten. Wij hebben ook besloten om meteen te melden dat de reünie zal doorschuiven naar 2022 zodat volgend jaar de andere familie gelegenheden normaal doorgang kunnen vinden.

Gelukkig heeft Karlijn geregeld met het Rakkershol dat wij kosteloos mogen annuleren en alle extra activiteiten hebben we in de wacht gelaten dus in principe zijn er nog geen kosten gemaakt. Karlijn gaat alle betalingen terug storten naar jullie maar dit kan enige tijd duren dus heb geduld lieve mensen.

Guido wil graag jullie aandacht vragen voor de mogelijkheid om toch met elkaar in contact te blijven door filmpjes, foto’s, anekdotes enz. te delen op de familiewebsite.  Heb jij iets leuks om te melden, stuur het dan naar info@familievandening.nl en Guido zorgt voor de rest. Echt heel tof dat hij dit zo mooi heeft geregeld, dank je wel Guido!

Rest ons nog jullie allemaal sterkte te wensen in deze surrealistische tijden. Let op elkaar en kijk naar de positieve dingen die hier ontstaan. Voor de familieleden die in de vitale sectoren werken zeggen wij “dank jullie wel, houdt de moed erin”. Voor iedereen sturen wij een grote knuffel en veel liefs.

Het organiserend team

Bericht van Team 2020

Lieve familie,

Het zal niemand ontgaan zijn; het Corona virus overheerst op dit moment onze wereld. Als organiserend team vinden wij het belangrijk om hier rekening mee te houden. Het blijft koffiedik kijken want niemand weet hoe dit verder verloopt. Daarom hebben wij besloten om het nog een maandje aan te kijken voordat wij beslissen of de reünie met Pinksteren wel of niet doorgaat.

Wij zouden graag jullie kijk hierop willen weten, dus als er familieleden zijn die hun mening hierover willen delen, laat dat dan uiterlijk 10 april horen via deze e-mail! Samen komen we wel tot een verstandig besluit.

Daarnaast zijn er nog familieleden die nog niet betaald hebben of mogelijk nog niet aangemeld zijn! Kunnen jullie elkaar even wakker schudden? Waarschijnlijk is het gewoon ontgaan.

Er volgt uiteraard nog een brief met het thema en de laatste aandachtspunten zoals het meenemen van theedoeken, dieet wensen enz. Maar dat zal pas eind april zijn. Laten we samen duimen dat we de reünie in goede gezondheid en gezelligheid kunnen laten doorgaan!

Groetjes van het organiserende team

Dear family,

This is just a short message to let everyone know that we, the organising team, are keeping The Corona Virus in mind and that we will make a definite decision in April as to whether the reunion should continue as planned or if we are wiser to cancel it. Family members who want to share their thoughts on this are invited to do so.

greetings from the organising team of family members

******************************************************************************************

Zondag 8 maart 2020 – Reünie team in overleg

Een groot deel van het reünie-team 2020

Het team is nog bezig met een mail op te maken voor de laatste informatie.
Het team is op dit moment de situatie aan het bekijken en nemen over een maand een beslissing over het eventueel doorgaan van de familiereünie 2020.
Dit heeft te maken met wat er op dit moment gaande is in de wereld met het Corona-virus.

Dus laten we met ons allen er op hopen dat het virus tijdig onder controle is en dat we met onze familie weer met een gerust hart naar de reünie kunnen gaan.

Het team tijdens een smakelijke maaltijd in Houten en met een héél klein tipje, houten hangers.

******************************************************************************************

Zondag 26 januari 2020 – Reünie team in overleg.

Op die zondag had het team weer een overleg. Wat er besproken is kan de schrijver helaas niet vertellen. Wel denk ik dat het leuk gaar worden aan de gezichten te zien, of zijn die gezichten zo van de kookkunst van Eric en Agathe.

******************************************************************************************

Hallo lieve familie,

Het jaar eindigt rap en men is druk (geweest) met rijmen, surprises en kerstinkopen. De deadline voor het aanmelden is eigenlijk vandaag. Een aantal hebben al gereageerd, waarvoor dank. Vooral de Hoppe’s waren er snel bij, super!

Wij hebben ook een aantal reacties ontvangen van familie die geen mail hebben ontvangen. Wij proberen zo nauwkeurig mogelijk te werken maar er kan wel eens iets mis gaan. Dankzij de enorme inzet van Guido hebben wij nu de meest up-to-date adressenlijst die wij gebruiken. Daarnaast kan het zijn dat er in de gmail accounts mail in de spam box komt, willen jullie dit ook doorgeven aan gezinsleden? Mogelijk dat daar een foutje in zit die ik niet weet op te lossen. Ik ben ALLE e-mail adressen 3 x doorgelopen en weet zeker dat die de vorige keer ook verzonden zijn. Inmiddels kom ik er ook achter dat Gmail soms dwars ligt.

Moraal van het verhaal is: laat van je horen of je weer deel neemt in de gezelligste familiereünie van Nederland! Bijgesloten nogmaals de uitnodiging zodat alle gegevens bij de hand zijn. Nogmaals een dringend verzoek om iedere familie onderling na te vragen of ze deze mail ook hebben ontvangen. Zo niet, dan graag reactie naar ons.

Voor nu wensen wij jullie allen gezellige, sfeervolle en liefdevolle feestdagen. Op naar 2020!

groetjes van het organiserend comité

Hieronder de 1ste uitnodiging reünie 2020

******************************************************************************************

Het nieuwe team heeft inmiddels de eerste vergadering gehad om in 2020 weer een leuke, fijne, rustige en drukke Reünie voor elkaar te krijgen.

Hieronder het team voor 2020.
Van alles kan er gebeuren tot de volgende Reünie er is, zo heeft Stanne inmiddels het team verlaten.

Op deze site hoop ik u alle ontwikkelingen te kunnen laten zien naar de komende Reünie toe, maar dat is afhankelijk van het team.